Shi i rrëmbyeshëm në Drenas [Video]

Shi i rrëmbyeshëm në Drenas [Video]

Shi i rrëmbyeshëm po vazhdon që të bjerë në vende të ndryshme në Kosovë. Madje, erërat e forta po shkaktojnë dëme të mëdha materiale.

Kësi moti po mbizotëron edhe në Komunën e Drenasit.

Indeksonline ka siguruar video ku shihet se një shi i rrëmbyeshëm ka kapluar këtë pjesë të vendit.

Ndryshe,  në këto kushte atmosferike përveç dëmeve materiale, vështirësojnë jashtëzakonisht shumë edhe qarkullimin e veturave si dhe qytetarëve.