Të tjerë shesin foto intime, e ndërsa ka edhe nga ata që prostituohen, dhe marrin para në këmbim të seksit.
Mijëra studentë në Britani rezultojnë të paguajn" />

Shifra të frikshme- Shesin të brendshmet, foto intime dhe trupin, sakrificat që bëjnë studentë për të paguar shkollën

Shifra të frikshme- Shesin të brendshmet, foto intime dhe trupin, sakrificat që bëjnë studentë për të paguar shkollën

Të tjerë shesin foto intime, e ndërsa ka edhe nga ata që prostituohen, dhe marrin para në këmbim të seksit.

Mijëra studentë në Britani rezultojnë të paguajnë gjithçka me trupin e tyre. “Mirror” shkruan se bazuar në një sondazh të realizuar së fundmi, studentët që nuk kanë para të paguajnë tarifën e shkollës shesin të brendshmet e tyre.

Të tjerë shesin foto intime, e ndërsa ka edhe nga ata që prostituohen, dhe marrin para në këmbim të seksit.

E njëjta media shkruan se 4% e studentëve pranuan se kryejnë marrëdhënie seksuale me para, ndërsa 6 % të tjerë kanë pranuar se do ta konsideronin një punë të tillë nëse do të ndodheshin në vështirësi.

Artikulli shton më tej se numri i studentëve që ‘sakrifikohen’ për tarifën e shkollës është dyfishuar vitet e fundit.