Shije dhe shumë vitamina brenda një paketimi!

Shije dhe shumë vitamina brenda një paketimi!

Qëndrimi në shtëpi gjatë kohës së pandemisë Covid 19, bënë që trupi jonë të ketë nevojë për më shumë vitamina, në mënyrë që të bëhemi imun ndaj çdo virusi eventual.

Për të kaluar këtë shqetësim, ne ju propozojmë që ti konsumoni shijet e ndryshme të brendti Jaffa Champion,
Brend ky që me shije dhe cilësi i ka thyer kufijtë.

Lëngjet e Jaffa Champion me përbërje nga frutat bio dhe të freskëta, përmbajnë brenda tyre shumë llojshmëri vitaminash, si; A, B, C, P, dhe shumë vitamina të tjera të cilat varen nga shija që ju konsumoni.

Por jo vetëm kaq, ju përmes lëngjeve të brendit Jaffa Champion fitoni imunitet, veti kuruse dhe vlera të larta për organizimin tuaj.

Andaj mos humbi kohë duke kërkuar burime të ndryshme të vitaminash sepse tani vetëm e keni.
Jaffa Champion, brend me shumë shije dhe me plot vitamina!