Shikoni sa shumë ka ndryshuar familja Kardashian para dhe pas operacioneve plastike të cilat ende vazhdojnë të i mohojnë

Shikoni sa shumë ka ndryshuar familja Kardashian para dhe pas operacioneve plastike të cilat ende vazhdojnë të i mohojnë

Kim, Kourtney, Khloe, Kendall dhe Kylie nuk njihen nëse krahasohen me imazhet e tyre në fillim të serialit Keeping Up With The Kardashian.

Nëse kthehemi në fillim të serialit të duket e pabesueshme që janë motrat e njëjta të familjes që shohim sot.

Kur seriali filloi në vitin 2017 ato ishin një familje normale, të cilat kishin ditë kur flokët nuk ishin në gjendje perfekte dhe ndonjëherë iu dështonte edhe grimi.

Mirëpo gjatë rrjedhës së episodave, pothuajse secila prej tyre arriti të ndryshojë në mënyrë drastike  pamjen e tyre, përmes ndihmës së milionave që fitojnë.

Edhepse ndryshimet e fytyrave dhe trupave të tyre janë të dukshme dhe nuk është punë grimi, ato vazhdojnë të mohojnë që u janë nënshtruar ndërhyrjeve.

Më posht po sjellim për ju foto të motrave që tregojnë ndryshimet e tyre fatale./Insajderi.com

Burimi: Mirror