Shikoni si duken plaka Tayna, Adelina Ismaili dhe Rina Balaj

Shikoni si duken plaka Tayna, Adelina Ismaili dhe Rina Balaj

Një aplikacion në telefonat e mençur që është duke na mundësuar të shohim se si do të duken fytyrat tona pasi të plakemi, ka filluar të përdoret me të madhe, na ka dhënë mundësinë të shohim se si do të duken disa nga këngëtaret e skenës sonë muzikore në kohët e arta të pleqërisë.

Siç mund ta vëreni, ndërhyrjet e shumta në fytyrat e tyre kanë bërë që as aplikacioni të mos mund t’i plakë siç duhet këto fytyra tona të muzikës.

Më poshtë mund të shihni se si duken këngëtarja kosovare Tayna, Adelina Ismaili dhe Rina Balaj.

Tayna

Adelina Ismaili

Rina Balaj