Shitet 170 mijë euro ora e dorës së Muamar Gadafit

Shitet 170 mijë euro ora e dorës së Muamar Gadafit

Një nga orët e dorës, që i përkisnin ish-udhëheqësit libian, Muamar Gadafi u shit në ankand për mbi 170 mijë euro, shtatë herë më lartë se vlera reale e saj.

Vlera origjinale në fakt, e larë në ar të bardhë dhe 18 karat, ishte në fakt rreth 20 mijë euro. Në shiritin “Blue Tiffany” ka një mbishkrim në arabisht: “Vetëm në kohë nevoje do të gjeni lirinë”, të shoqëruar nga nënshkrimi i Gadafit.