Shkatërrohen materialet e zgjedhjeve të parakohshme

Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë asgjësimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 11 qershor 2017.

Me këtë rast, kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka do të jap deklaratë për media.

Ndryshe, më 11 qershor janë mbajtur zgjedhjet e parakohshme, ndërsa gati tre muaj pas mbajtje së tyre ende nuk janë konsistuar institucionet.