Shkojnë t’ia arrestojnë djalin, kanos policët

Shkojnë t’ia arrestojnë djalin, kanos policët

Policia ka arrestuar një person të dyshuar në rrugën “Vëllezërit Fazliu”, në Prishtinë i cili gjatë kontrollimit –bastisjes së shtëpisë së tij kishte kanosur tre zyrtarët policorë në detyrë, pasi djali i tij moshë e mitur ishte i dyshuar dhe identifikuar në një raste vjedhje.

I dyshuari pas intervistimit me vendimin e prokurorit, dërgohet në qendrën e mbajtjes.