Shkumbin Istrefi tallet me kolegun e tij politikan Adem Mikullovci

Shkumbin Istrefi tallet me kolegun e tij politikan Adem Mikullovci

Ata luajnë së bashku gati për një dekadë dhe kanë thumbuar shpesh politikanët në serialin e njohur “Kafeneja Jonë” që ende vazhdon të jepet, por fakti se Adem Mikullovci ka vendosur që të kandidojë për deputet në zgjedhjet e 11 qershorit.

Në llogarinë e tij në Facebook, aktori Shkumbin Istrefi ka shpërndarë me fansat e tij një video të cilën e kka realizuar me Adem Mikullovcin, të cilin nuk e lë të flasë, ani pse ia shtron dy pyetje.

Adem Mikulloci është kandidat për deputet në listën e Vetëvendosjes.

Adem Mikullovci shpalos lirshem programin e tij politik 🙂

Posted by Shkumbin Istrefi on Monday, 29 May 2017