Shkumbin Kryeziu i kushton poezi Mimoza Mustafës në ditëlindjen e saj

Shkumbin Kryeziu i kushton poezi Mimoza Mustafës në ditëlindjen e saj

Këngëtari dhe tekstshkruesi Shkumbin Kryeziu ka zgjedhur një mënyrë shumë romantike e ndoshta në rastin e tij edhe tipike për t’i uruar ditëlindjen gruas së tij.

Dy këngëtarët të cilët i këmi parë të shprehin dashurinë dhe pasionin për njëri tjetrin edhe në duete si “Lule Mimoze”, kësaj radhe i shohim duke shprehur dashurinë e tyre, kësaj radhe nga ana e Shkumbinit.

Ai vendosi që urimin e tij të bëj publik në llogarinë e tij në Facebook, ku poshtë një fotografie të Mimozës ka bashkangjitur një poezi, të cilën po e sjellim më poshtë.

“Urimin për ditëlindjen tënde po e filloj kështu e dashur Mimozë

Stuhi yjesh na takuan

Pabesueshëm si në përrallë

Plenet të ngrohtë ne kërkuam

Fole për dashuri të rrallë

Si meteor na rahën ditët

Të na thyejn s’munden dot

Me butësi i ngrohëm vitet

Të jem dritë jo natë jo lot

Shi më je ,fresk dhe blerim

Dritë mëngjesi vesë mbi gurë

Më je diellë që sjellë shkëlqim

Mbi humnerë më bëhesh urë …

Të bekuar jemi ne që të kemi ,grua dhe nënë e dashur e Rozafës dhe Bojkenit”.