Shndërrimi i Rezidencës së Rugovës në simbol të krimit dhe pazareve 

Prej vdekjes së ish-presidentit Ibrahim Rugova, në janar të vitit 2006, nga rezidenca e tij u kumtuan dy lajme të rëndësishme. Dy lajme të cilat Rugova nuk do të dëshironte t’i dëgjonte, në të gjallë të tij. Derisa në të kaluarën, Rugova dhe rezidenca e tij rrethohej nga mediat duke pritur një lajm të mirë … Continue reading Shndërrimi i Rezidencës së Rugovës në simbol të krimit dhe pazareve