Shoferi vozitë në anën e kundër të rrugës në magjistralen Prishtinë-Ferizaj  

Shoferi vozitë në anën e kundër të rrugës në magjistralen Prishtinë-Ferizaj  

Një veturë është filmuar teksa ka lëvizur në anën e kundërt të rrugës në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.

Vetura ka lëvizur me një shpejtësi të madhe, derisa nuk dihen arsyet e një veprimi të tillë.

Vetura nuk ka pasur asnjë sinjalizues të ndezur përderisa edhe shpejtësia ka qenë mjaftë e madhe. Veprimi i tillë ka rrezikuar jetën e shumë personave duke përfshirë drejtuesin e automjetit si dhe pjesëmarrësit e tjerë të komunikacionit.

Krejt duke e njoft kete tipin, krejt tu ja ba me drita…..komplet ne shirtin e anes se kundert duke vozitur ne autostraden Prishtine-Ferizaj!

Posted by Menduh Abazi on Saturday, 7 April 2018