Shokohet nëna, vendos kamera në shtëpi dhe zbulon se shoqja e ngushtë i bënte gjëmën [video]

Shokohet nëna, vendos kamera në shtëpi dhe zbulon se shoqja e ngushtë i bënte gjëmën [video]

Një nënë që jetojnte vetëm është tronditur kur ka mësuar se kursimet e jetës po ja vidhte shoqja e saj e ngushtë.

Ajo vendosi një kamera të fshehtë në shtëpi dhe zbuloi se shoqja më e mirë e 14 viteve të fundit po i vidhte paratë.

Ngjarja ka ndodhur në Britani, ku Samantha Wood, 27 vjeçe, kapi shoqen e saj më të mirë, Melissa Collier duke vjedhur paratë që kishte në çantë.