Shoqata për fibrozë cistike organizon protestë, këto janë kërkesat e saja

Shoqata për fibrozë cistike organizon protestë, këto janë kërkesat e saja

Shoqata e personave me fibrozë cistike sot gjatë ditës pritet të organizojë një protestë.

Kjo protestë pritet të organizohet para Ministrisë së Shëndetësisë. Protesta pritet të zgjasë një orë duke filluar nga ora 12:00.

Po ashtu janë bërë të ditura edhe dy kërkesat kryesore të protestës.

1. Realizimi I listës së re të barnave esenciale e nënshkruar ne 20.09.2019./pra realizimi I medikamenteve kryesore për F.C, dhe 2. Ju ftojmë që sa ma masovikishtë të merrni pjesë në këtë protestë deri në realizimin e medikamenteve kryesore për Fëmijët me F.C.

Po ashtu është bërë  e ditur se kjo protestë është e përbashkët nga të gjithë prindërit e po ashtu është bërë thirrje edhe për qytetarët tjerë./Insajderi.com