Shpallet hoteli më i mirë i plazhit për vitin 2019

Shpallet hoteli më i mirë i plazhit për vitin 2019

Hotelet janë ato që i bëjnë pushimet çlodhëse ose jo, ndaj faqja turistike “TripAdvisor”, një nga më të famshmet në botë, poston çdo vit hotelet më të preferuara nga udhëtarët.

Në këtë listë futen vende nga e gjithë bota, destinacione, restorante e hotele të ndryshme.

Për vitin 2019, hoteli më i mirë u shpall “Tulemar”, në Kosta Rika.

Ky resort është plot me vende të bukura, vila, plazhe private, dhe një qendër ku rritet një nga speciet më simpatike të xhunglës.