Shpat Kasapi flet për trendin e muzikës kosovare: Nuk do të zgjasë shumë

Shpat Kasapi flet për trendin e muzikës kosovare: Nuk do të zgjasë shumë

Këngëtari i njohur i cili vjen nga Maqedonia, Shpat Kasapi, ka folur për Revieë rreth okupimit që e kanë bërë këngët dhe tekstet kosovare në tregun e vendeve fqinj.

“Nuk do të zgjasë shumë”, kishte thënë Shpati duke lënë të nënkuptohet se kjo dukuri që të këndohet si kosovarët nuk ka jetë të gjatë.

Ani pse karriera e tij është e fokusuar më shumë në Kosovë, ani se edhe ai vetë flet në këtë dialekt, sipas tij gjuha letrare prap do të dukej më bukur në tekste.

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Gepostet von Review am Samstag, 16. November 2019