Shpejtësia dhe eleganca e Bugatti Chiron 2018

Shpejtësia dhe eleganca e Bugatti Chiron 2018

Bugatti gjithnjë ka ditur të prodhojë vetura sportive shumë të shpejta, por edhe jashtëzakonisht të shtrenjta.

Modeli më i ri Bugatti Chiron vjen me motor 8.0-litra W12 quad-turbo që prodhon 1479 kuaj-fuqi.

Kjo veturë e arrin shpejtësinë nga 0 deri në 100 kmh për vetëm 2.5 sekonda. Ndërsa mund të vozitet me shpejtësi deri në 420 kmh, shkruan Lajmi.net.

Çmimi për këtë super-veturë sillet rreth 3 milionë dollarë.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=PO5OYZTOtdc” /]