Shpejtësia në autostradën Tetovë-Shkup mbytë kafshët [Video]

Shpejtësia në autostradën Tetovë-Shkup mbytë kafshët [Video]

Një video e publikuar para dy orëve nga  një faqe në Facebook shpërfaqë një aksident në të cilin si pasojë e shpejtësisë e pësojnë kafshët.

Aksidenti në të cilin kanë pësuar vetëm dy qenë, ka ndodhur në autostradën Tetovë-Shkup dhe në bazë të kësaj video shihet sesi fillimisht disa vozitës së motoçikletave shkelin një qen.

Më pas në video shihet sesi një veturë tjetër, edhe pse  e sheh aksidentin, e përplasë një tjetër qen i cili fatmirësisht i shpëton këtij aksidenti.