Shpend Ahmeti ka realizuar 24 premtime nga 81 të premtuara, ndërsa 24 tjera kanë filluar

Shpend Ahmeti ka realizuar 24 premtime nga 81 të premtuara, ndërsa 24 tjera kanë filluar

Nga 81 premtime sa i ka bërë kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, për ta fituar mandatin e dytë në kryeqytet, ka realizuar 24.

“Letënjoftimi i Komunave”, i publikuar nga Instituti GAP ka nxjerrë përmbushjen e premtimeve nga kryetarët e komunave të cilat i kanë dhënë në fushatën e zgjedhjeve lokale të vitit 2017, njofton Insajderi.

Ahmeti ka mandat si kryetar i Prishtinës pak më shumë se një vit.

Nga 81 projekte, 24 janë të përfunduara, 8 gjysmë të përmbushura, 25 të filluar dhe 24 projekte të premtuara ende nuk kanë filluar. /Insajderi.com