Shpend Ahmeti ndryshon stilin

Shpend Ahmeti ndryshon stilin

Kryetari i Prishtinës dhe njëherit i PSD-së, Shpend Ahmeti jo rrallëherë dinë të na befasojë.

Por kësaj radhe është pamja e tij e cili e paraqet atë më ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim.

Ahmeti shihet që kohëve të fundit ka lëshuar mjekërr. Në fotot që ai i publikon nëpër rrjete sociale, shihet ndryshimi i pamjes së tij nga ajo që nuk jemi mësuar ta shohim shumë shpesh.