Shqiptarët publikojnë votën e tyre – sharje dhe fyerje ndaj partive politike

Shqiptarët publikojnë votën e tyre – sharje dhe fyerje ndaj partive politike

Midis atyre që kanë shprehur vullnetin qytetar dhe kushtetues për të votuar, ka pasur edhe nga ata të cilët e kanë shfrytëzuar votën për të shprehur të gjithë indinjatën e tyre ndaj politikës së ditës duke e bërë atë të papërdorshme. Madje jo vetëm kaq por kanë shënuar mbi fletët e votimit edhe fyerje të cilat më pas i kanë fotografuar dhe hedhur në rrjetet sociale duke e bërë publike. Ja disa nga fletët e votimit që janë pikasur në rrjetet sociale.