“Shtëpia e Bardh” shpërndan marrëveshjen Kosovë-Serbi (VIDEO)

“Shtëpia e Bardh” shpërndan marrëveshjen Kosovë-Serbi (VIDEO)

“Shtëpia e Bardh”, e ka publikuar videon e nënshkrimit dhe fjalimit të presidentit, Donald Trump, si dhe dy përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë.

Të njëjtin postim në Twitter, e ka shpërndarë edhe zëvendës presidenti i ShBA-së, Mike Pence, transmeton Insajderi.

Kjo marrëveshje, është përcjellë me njohje të menjëhershme të shtetit të Israel, vendim ky që është përmendur dhe përshëndetur nga presidenti Trump.

Marrëveshja e arritur sot në mes të dy shteteve, është e karakterit ekonomik./Insajderi.com.