Projektligji për  financimin e subjekteve politike nuk është shqyrtuar në lexim të dytë gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës. " />

Shtyhet për seancën e ardhshme shqyrtimi i Projekligjit për financimin e partive politike

Shtyhet për seancën e ardhshme shqyrtimi i Projekligjit për financimin e partive politike

Projektligji për  financimin e subjekteve politike nuk është shqyrtuar në lexim të dytë gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës.

Shqyrtimi në lexim të dytë i këtij Projektligji është shtyre për seancën e ardhshme.

Kjo shtyrje është bërë për shkak se Komisioni Parlamentar për Komunitete nuk e ka trajtuar atë .

Deputetët të cilët ishin të pranishëm në seancën e sotme të Kuvendit, miratuan një mocion për shmangien e afateve procedural për këtë projektligj.

Nga ky mocion, Komisionit Parlamentar për Komunitete ju dha kohë që deri të hënën të shqyrtohet Projektligji në fjalë dhe ti dorëzohet kryesisë deri në ora 16:00 në po të njëjtën ditë.

Korum në Kuvend nuk pati as për shqyrtimin në lexim të dytë Projektligjin për Themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore.

Sot, Kuvendi i Kosovës është duke mbajtur seancë me pika të rendit të ditës të cilat nuk janë përfunduar në seancën e kaluar.

Po ashtu sot parashihet që në këtë seancë të mbahet debat parlamentar në lidhje me mosliberalizimin e vizave për Kosovën./Insajderi.com