Shuma e parave që do t’i fitojnë Drita dhe Prishtina me pjesëmarrjen në Evropë

12.06.2018 15:43
Shuma e parave që do t’i fitojnë Drita dhe Prishtina me pjesëmarrjen në Evropë

Drita dhe Prishtina e dominuan futbollin kosovar këtë sezon. E para u shpall kampione, ndërsa e dyta nënkampione, derisa kryeqytetasit janë në lojë ta fitojnë edhe trofeun e Kupës së Kosovës. …..  Lexoni më shumë këtu përmes Insporti.com