Shumë shije në Tap n’Shije: 4 Shpërblime, me t’shti me nejtë n’shpi!

Shumë shije në Tap n’Shije: 4 Shpërblime, me t’shti me nejtë n’shpi!

Sonte në ora 19:00 fillon edicioni i 24 i Tap n’Shije, pjesë e quizit të dashur TapQuiz nga GjirafaVideo. Me moderim të aktores Adriana Matoshi, Tap n’Shije vazhdon të rritet e të bëhet më i mirë. Sonte dhurohen plot 4 shpërblime.

Regjistrohu duke klikuar këtu, që të jesh pjesë e Tap n’Shije. Sonte pritet të jetë një lojë shumë interesante. 10 pyetje me nga 4 alternativa do t’i shpallin 4 fitues, ndërsa një dhuratë nga GjirafaMall do të shkojë për komentuesin më të mirë të mbrëmjës.

Si gjithmonë, TapQuiz sjellë një lojë atraktive, ku ju nga shtëpia mund të luani dhe të fitoni shpërblime.
Sonte, për katër te parët dhurohen këto shpërblime:

Vendi i parë fiton Grill BBQ
Vendi i dytë fiton Altoparlantë Hama
Vendi i tretë fiton Pako Ushqimore IV
Vendi i katërt fiton GjirafaPremium 1 Muaj Falas

Këto janë shpërblimet kryesore për sonte, ndërsa TapQuiz rikthehet të nesërmen me Tap n’Dije, ku edhe aty ju presin shumë shpërblime dhe befasi.
Që të luani në Tap n’Shije, ju duhet të regjistroheni. Hapat që duhet të ndiqni janë këta:

Hyni në GjirafaVideo.com

Kliko mbi Live TV

Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo

Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

Klikoni “Hyr në quiz”

Bëhuni gati për lojë


Kliko këtu për t’u regjistruar.