fbpx

Kujdesi ndaj kollës tek fëmijët

Kujdesi ndaj kollës tek fëmijët

Me rënien e temperaturave në sezonin e dimrit, ftohjet gripoze dhe viruset janë më të shfaqura dhe fëmijët janë më të ndjeshëm ndaj tyre.

Si pasojë kollitja është simptoma më i shpeshtë dhe shqetësues që i mundon fëmijët.

Kollitja është refleks i zakonshëm i organizmit për të pastruar fytin nga mukusi (sekreti) apo irritantët tjerë.

Shkaku më i zakonshëm i kollitjes është infeksioni i traktit respirator, të tilla si e ftohura ose gripi. Infeksionet e traktit respirator zakonisht shkaktohen nga viruset dhe mund të zgjasin nga disa ditë në një javë.

Kollitja mundet me qenë më e shprehur gjatë natës dhe është shumë e mundimshme sidomos për fëmijët.

Përveç përdorimit të çajrave apo lëngjeve të ndryshme, rekomandohet të përdoren suplemente apo shtesa dietetike të cilat parandalojnë dhe ndihmojnë në qetësimin,zbutjen apo ndaljen e kollës.

Një prej tyre është PICO BRONCTUSS JUNIOR shurupi i cili është shtesë dietetike nga gjethe delli, mullaga e bardhë, mjaltë e freskët akacie, rrushë serezi dhe përbërës të tjerë bimor.

Rekomandohet në rastet e ftohjes, gripit dhe viruseve që shoqërohen me kollë të thatë apo kollë produktive (me sekret)

Përndryshe,ky produkt është prodhim Italian dhe e gjeni në të gjitha barnatoret e qytetit.