Si ia bën një pinguin që të mos ndihet i vetmuar? Ndjek serialin e animuar me pinguinë

Si ia bën një pinguin që të mos ndihet i vetmuar? Ndjek serialin e animuar me pinguinë

Një pinguin që shikon serialin “Pingu” në një iPad që të mos ndihet i vetmuar duhet të jetë prova përfundimtare që me të vërtetë çdo gjë mund të ndodhë në vitin 2020, shkruan CNN, transmeton Insajderi.

Dhe është në të vërtetë,  kjo po ndodh në kopshtin zoologjik Perth në Australi.

Pinguini, i cili quhet Pierre është një pinguin i rrezikuar nga Veriu Rockhopper, dhe i vetmi që është nën kujdes në të gjithë Australinë.

Rojtarët e Pierre – për të cilët supozojmë se janë ata që kujdesen për abonimin e Netflix – ishin të shqetësuar se nuk do të bëhej mjaftueshëm i shoqërueshëm ndërsa ai bëhet gati për t’u kthyer në botën e egër.

Kështu që ata i lëshojnë serialin dhe video të tjera të pinguinëve përfshirë ata që janë në kopshtin zoologjik të Edinburgh. /Insajderi.com

Pingu the cartoon character waving