Si ti kombinoni xhinset e grisura

Si ti kombinoni xhinset e grisura

Edhe këtë verë prapë në modë do të jenë xhinset e grisura.

Ju ato mund ti vishni me një bluzë të bardhë dhe një xhaketë të lëkurës të hedhur sipër, kështu duken mjaftë në modë.

Xhinset e grisura jo vetëm gjatë ditës mirëpo ato duken bukur edhe në mbrëmje,me ndonjë këmishë të zezë ,të bardhë apo krem dhe me taka të larta.

Më poshtë janë disa foto ku shihen mënyra të ndryshme të kombinimit të këtyre xhindeve me rroba të tjera.