Simiq: Zgjedhjet në veri kanë nisur pa probleme

Simiq: Zgjedhjet në veri kanë nisur pa probleme

Procesi zgjedhor në katër komunat në veri të Mitrovicës, tanimë kanë filluar. Në njërën nga qendrat e votimit, që nga mëngjesi vërehet një interesim i madh i qytetarëve për të votuar.

Aty votoi edhe deputeti i Listës Serbe, Igor Simiq, i cili tha se është me rëndësi që secili ta kryej punën e vet, që zgjedhjet të kalojnë në mënyrën më të mirë të mundshme

Simiq: Zgjedhjet kanë nisur pa asnjë problem, shpresoj të shkojnë kështu

“Shpresoj që këto zgjedhje do të shkojnë në mënyrën më të mirë të mundshme ashtu siç kanë filluar. Janë hapur të gjitha qendrat zgjedhore në bazë të informacioneve që kam dhe pa asnjë problem. Siç po e shiheni interesimi është i madh te qytetarët e Mitrovicës së Veriut që ta shfrytëzojnë të drejtën për të votuar dhe për të përcaktuar të ardhmen e tyre. Ajo çka është më me rëndësi, është që secili ta kryej punën e vet, që zgjedhjet të kalojnë në mënyrën më të mirë të mundshme dhe që qytetarët të mund të vendosin vet për atë që kush do të mund t’i udhëheq në periudhën e ardhshme“, ka thënë ai.

Ai është shprehur i bindur se kandidatët e Listës Serbe do t’i fitojnë këto zgjedhje.

Simiq: Kandidatët tonë do të arrijnë fitore të bindshme

“Është fakti që unë jam thellë i bindur dhe të gjithë anëtarët e listës serbe se katër kandidatët e tyre do të arrijnë fitore të bindshme, jo për faktin se jam unë pjesë e listës serbe por e di që kjo është mënyra e vetme që ne të vazhdojmë të qëndrojmë në këto hapësira”, tha ai.