Sinead O’Connor po hyn në një program rehabilitimi pasi ka qenë e varur nga marihuana për 34 vjet

Sinead O’Connor po hyn në një program rehabilitimi pasi ka qenë e varur nga marihuana për 34 vjet

Sinead O’Connor ka zbuluar se po hyn në një program trajtimi një vjeçar për traumën dhe varësinë.

Këngëtarja, 53 vjeç, azhurnoi fansat e saj në Twitter të martën dhe i tha se po anulonte turneun e saj të ardhshëm.

Ajo shpjegoi se ajo “humbi dikë të dashur” dhe kishte duruar një “gjashtë vjet traumatike” në një numër mesazhesh të sinqerta të shkruara nga një prej dy llogarive të saj të mikro-blogjeve.

Sinead vendas irlandez gjithashtu pranoi se ajo ishte “e varur nga marihuana për 34 vjet” dhe “u rrit me shumë trauma dhe abuzime”.

Sinead zgjodhi të ndajë mesazhin nga llogaria e saj që është nën emrin e saj islamik Shuhanda Sadaqat.

The Nothing Compares 2 U hitmaker shkruajti: “Mesazhi për njerëzit që kanë bileta për shfaqjet e vitit të ardhshëm: ato shfaqje po shtyhen deri në 2022 në mënyrë që unë të mund të hyj në një program trajtimi një vjeçar të traumës dhe varësisë sepse kisha një gjashtë vjet shumë traumatike dhe ky vit ishte fundi i tij por tani fillon rikuperimi “.

Ajo shtoi: “Këtë vit kam humbur dikë të dashur dhe më ka ndikuar aq shumë sa që u bëra i varur për një drogë tjetër përveç marihuanës”.

“Unë kam qenë i varur nga marihuana për 34 vjet. Një jetë”.

“Unë u rrita me shumë trauma dhe abuzime. Pastaj shkova drejtpërdrejt në biznesin e muzikës. Dhe kurrë nuk mësova vërtet se si të bëja një jetë normale”.

“Asnjëherë nuk kam marrë kohën e duhur për t’u shëruar. As nuk isha gati.”

Sinead më pas u kërkoi fansave të saj që të mbanin biletat e tyre për 2022 dhe premtoi se do të kthehej me një album të ri.

Katër shfaqjet e saj irlandeze të planifikuara për 2021 janë ende do të mbahen.

Ajo tha “nëse Covid nuk i pengon ato” pasi ajo shpjegoi se nuk ka nevojë të largohet nga “vendi ose rehabilitimi për t’i bërë ato”.

Ajo shkruajti: “Unë do të kërkoja nga ju që të jeni mbështetës dhe mirëkuptues dhe të mbani biletat tuaja për 2022 sepse do të kthehem me një album dhe turne të ri”.

Sinead vazhdoi: “Nëse e marr këtë kohë për të shëruar, do të jem e aftë për një jetë të shëndetshme gjatë tërë turneve. Nëse nuk e bëj, nuk do ta bëj”./Insajderi.com

Mirror