Sinemati flet për dallimet ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë – befason me pohimet e tij (VIDEO)

Sinemati flet për dallimet ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë – befason me pohimet e tij (VIDEO)

Gazetari i sportit nga Tirana Gëzim Sinemati, në emisionin procesi Sportiv në Top Channel ka folur ndër të tjera edhe për dallimet ndërmjet ligave elite të Kosovës dhe Shqipërisë dhe dallimet në futboll në përgjithësi.

Pasi pohoi se përcjell punën e trajnerëve nga Shqipëria në Vala Superligën e Kosoëvs dhe ka komunikuar me trajnerin e Feronikelit, Sulejman Starovën, Sinemati paraqiti disa prej përfundimeve dhe kritikave të tij.

Deklaratat e Sinematit për futbollin e Kosovës