Situata në Kataloni, shpërthen Guardiola

Situata në Kataloni, shpërthen Guardiola

Katalonia në zemër, gjithmonë! Pep Guardiola nuk arrin të mos mendojë: është vendosur gjithmonë përkrah kauzës katalone dhe e ribëri këtë edhe sot, duke folur për manifestimin e organizuar në Spanjëmë shumë në Insporti.com