S’ka marrëveshje për kryetar të Kuvendit

S’ka marrëveshje për kryetar të Kuvendit

Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës kanë shkuar në Kuvend pa marrëveshje edhe për zgjedhjen e kryetarit të Kuvendit.

Mbetët të shihet nëse i njëjti do të propozohet sot, apo në këtë seancë do të ndodh vetëm betimi i deputetëve./Insajderi.com