Skandaloze – Nxënësit e një shkolle në Gostivar e përkrahin Erdoganin me përshëndetje ushtarake

Skandaloze – Nxënësit e një shkolle në Gostivar e përkrahin Erdoganin me përshëndetje ushtarake

Nxënësit e shkollë “Mustafa Kemal Ataturk” në Gostivar i japin përkrahje Erdoganit në luftën kundër kurdëve me përshëndetje ushtarake.

Fotografi të këtij aktiviteti të turpshëm po qarkullojnë në rrjetet sociale që kanë zgjuar reagime të shumta ndër shqiptarët, pro dhe kundër këtij veprimi.

Manifestime të tilla në qytetet shqiptare ka pasur edhe më parë pro presidentit të Turqisë Recep Tayyip Erdogan, që nga bota perendimore konsiderohet si diktator përshkak të shtypjes së të drejtave të njeriut në Turqi, I cili  në radhët e shqiptarëve në Maqedoninë Veriore gëzon një përkrahje të madhe