Skandaloze, RTK e paraqet Vuçiqin si President të Shqipërisë

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq ka vizituar Shqipërinë, sikurse dhe vendet e prekura nga tërmeti. Në edicionin e lajmeve në RTK, Vuçiq është transmetuar si President i Shqipërisë. Pas kësaj gafe ka pasur polemika e kritika edhe në drejtim të transmetuesit publik. Për ardhjen e tij pati edhe protesta e reagime të shumta nga qytetarët, meqë … Continue reading Skandaloze, RTK e paraqet Vuçiqin si President të Shqipërisë