Skënder Hyseni do të paguhet sa një zëvendëskryeministër

Skënder Hyseni do të paguhet sa një zëvendëskryeministër

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin e zëvendës-kryeministrit, Driton Selmanaj, për t’u rritur paga e Koordinatorit Shtetëror për Dialogun.

Ky propozim është miratuar nga pjesëtarët e kabinetit qeveritar, njofton Insajderi.

Kështu, Koordinatori Shtetëror për Dialogun, Skënder Hyseni, do ta ketë pagën sa një zëvendës-ministër.

Selmanaj tha  se ky propozim është rregullim i pagës për koordinatorin dhe zyrën e tij. /Insajderi.com