Skivi flet per kontratat e artistave me kompani: Kanë gabu tu nënshkru diçka pa e lexu

Skivi flet per kontratat e artistave me kompani: Kanë gabu tu nënshkru diçka pa e lexu

Në industrinë e muzikës shpesh herë është e vështirë që një artist t’I mbulojë shpenzimet, dhe për këtë arsye ata i nënshtrohen kontratave të ndryshme.

Për këtë gjë, Skivi ka folur në emisionin Revieë duke thënë se këta artista kanë gabuar pasi që nuk e kanë lexuar komplet kontratën e cila i është dhënë.

“Ata kanë gabu tu nënshkru diçka pa e lexu deri në fund”, është shprehur ai.

Kujtojmë se këto probleme të kontratave I kanë pasur kompania On Records, ku aludohet se shumica e parave të fituara nga artistat i kanë marrë kompania në fjalë.

Review | Nga Skills tek Babastars në solo

Review | Nga Skills tek Babastars në solo

Gepostet von Review am Samstag, 7. Dezember 2019