Skuadra nga Premierliga rrezikon të shuhet – Covid 19 po lë dëme të mëdha ekonomike

Skuadra nga Premierliga rrezikon të shuhet – Covid 19 po lë dëme të mëdha ekonomike

Dëmet ekonomike të shkaktuara nga pandemia koronavirus dhe ‘pauza e botës’ pritet të jenë të mëdha, e për disa edhe të pariparueshme.

Tashmë në Premierligë numërohet skuadra e parë e rrezikuar seriozisht nga dëmet ekonomike të këtij virusi, dhe ajo është Burnley, me shume ne Insporti.com