Solistja Morena Taraku i bënë ‘diss’ Review e Insajderit

Morena Taraku kishte paralajmëruar se gjatë këtyre ditëve do të publikojë projektin e ri i cili ka të bëjë me skandalin ‘lokacioni’. Dhe kjo këngë e Morenës është publikuar më në fund. ‘F**k your location’ titullohet projekti i cili duket të jetë si përgjigje ndaj audio-incizimit të publikuar disa javë më parë. E ‘DISS-AT’ nuk … Continue reading Solistja Morena Taraku i bënë ‘diss’ Review e Insajderit