Sony tërheq lojën Cyberpunk 2077 nga PlayStation

Sony tërheq lojën Cyberpunk 2077 nga PlayStation

Sony ka tërhequr lojën Cyberpunk 2077 nga dyqani PlayStation dhe ka ofruar rimbursime.

Lojtarët u ankuan se Cyberpunk 2077 është mbushur me të meta dhe çrregullime dhe është i prirur për defekte.

Në fillim të kësaj jave, zhvilluesit e lojës CD Projekt Red ofruan rimbursime për lojën.

Kompania është zotuar gjithashtu të lëshojë arna për të përmirësuar Cyberpunk 2077.

Uncleshtë e paqartë kur Sony Interactive Entertainment (SIE) planifikon ta kthejë lojën në PlayStation Store./Insajderi.com

BBC News