Sot fillon Mish-Mish festival në Gjakovë

Sot fillon Mish-Mish festival në Gjakovë

Gjakova sonte mirëpret festivalin më interesant, atë të mishit, i quajtur Mish-Mish Festival.

Ky festival u dedikohet prodhuesve vendorë të mishit të cilët do të mund të promovojnë produktet e tyre nga mishi dhe ku vizitorët mund t’i shijojnë ato.

Festivali i mishit është mbrëmja kulminante e kësaj vere në Gjakovë që do të mbahet tek hapësira e ish-pazarit të vjetër nga ora 18.00 e deri në orët e mëngjesit.

Në këtë festival do të performojnë emra të njohur të skenës muzikore si Alekasndër Gjoka, Anxhela Peristeri, Offchestra, Endri & Stefi, Valon Shehu dhe Nezafete Shala.

Organizatorët kanë premtuar argëtim pafund me këngë, valle e harre të shoqëruar me lloje të ndryshme të mishit dhe pije.

Hyrja do të jetë falas.