Sot kthehen në Kosovë 106 persona dhe hynë në karantinë

Sot në Kosovë do të kthehen na Zvicra 106 qytetarë, ndërsa nesër do të kthehen edhe 120 të tjerë nga Turqia, të cilët do të qëndrojnë dy javë në karantinë.

Sot kthehen në Kosovë 106 persona dhe hynë në karantinë

Ata do të vendosen në konviktet e Qendrës Studentorë. Ndërkohë bëhet e ditur se janë 2400 kërkesa për t’u kthyer në Kosovë.

Po ashtu, sot pritet të lirohen nga karantina mbi 40 persona.