Sot po zhvillohet raundi i dytë i zgjedhjeve rajonale në Francë

Sot po zhvillohet raundi i dytë i zgjedhjeve rajonale në Francë

Në Francë po zhvillohet raundi i dytë dhe vendimtar i zgjedhjeve rajonale.

Këto zgjedhje do të tregojnë rrjedhën e votimeve presidenciale që mbahen vitin tjetër.

Në raundin e parë partia e presidentit aktual Emmanuel Macron nuk doli mirë.

Ndërsa e djathta ektreme ka fituar veç në province Jug-lindjes së Francës.

Sidoqoftë, këto votime po karakterizohen me numër të vogël të votuesve. /Insajderi.com