Sot pritet të votohet projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike

Sot pritet të votohet projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike

Pas shumë përpjekjeve sot pritet të votohet në lexim të dytë projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Kjo pasi, Partia Demokratike e Kosovës, ka vendosur që ta votojë këtë projektligj, pas vendimit partiak që morën ditë më parë.

Kështu konsiderohet se tani janë siguruar votat e mjaftueshme që Rimëkëmbja e Kosovës të kalohet.

Seanca fillon në ora 11:00 dhe pritet të përfundojë “drama” e cila ka filluar muaj më parë për Rimëkëmbjen Ekonomike. /Insajderi.com