Sozia e Kim Kardashian kishte kontrabanduar 3.5 milionë dollarë

Sozia e Kim Kardashian kishte kontrabanduar 3.5 milionë dollarë

Tara Hanlon, ishte munduar që të duket si Kim Kardashian, duke kryer operacione të shumta, transmeton Insajderi.

Fansat e themelues së SKIMS kanë mbetur të dëshpëruar nga paraqitja e Taras.

Ajo më dukjen e saj arriti të kontrabandoi 3.5 milionë dollarë nga Britania e Madhe, por tashmë për këtë asaj i janë shqiptuar dy vite e 10 muaj burgim.

Por pavarësisht pamjes së saj, fansat nuk janë të bindur se si janë mashtruar nga pamja e saj pasi ajo nuk duket aspak si Kimi.

 

‘Nëse ajo është e bukur si Kim Kardashian, a mund ta quaj veten imituese të Rihanna?’ pyeti njëri.

Ajo gjithashtu u deklarua fajtore për heqjen e pasurisë në lidhje me paratë e gatshme prej 1.4 milion dollarë në 14 korrik, 1.1 milion në 10 gusht dhe 1 milion dollar në 31 gusht të vitit të kaluar./Insajderi.com