Speciale për adhuruesit e Milanit dhe Serie A, top 5 golat ndaj Juves përgjatë viteve

Speciale për adhuruesit e Milanit dhe Serie A, top 5 golat ndaj Juves përgjatë viteve

Takimet ndërmjet Juventusit dhe Milanit paraqesin gjithnjë ngjarje të veçantë. Fundja fjala është për dy klubet më të trofehsme në Itali dhe dy prej emrave më të njohur në futbollin evropian. Duke e ditur që kjo sfidë ëhstë krye fjala e gjitha diskutimeve në dhe për futbollin italian këtë fundjavë, kemi vendosur që ta transmetojmë përmbledhjen e pesë golave më të mirë të Milanit ndaj Juves, të cilin e ka përzgjedhur faqja zyrtare e rossonerëve dhe e ka publikuar në rrjete sociale.
Nuk do mend se autorët e golave janë disa prej legjendave të futbollit dhe ndeshjet janë disa prej më të të njohurave në histori.

Video mund të shikohet këtu.