Specialistët e stomatologjisë sot në protestë

Specialistët e stomatologjisë sot në protestë

Grupi i Specialistëve të Stomatologjisë sot ka paralajmëruar mbajtjen e një proteste para Ministrisë së Shëndetësisë.

Sipas tyre, arsye e protestës është mos punësimi në institucionet publike shëndetësore, gjegjësisht Qendrën Klinike Stomatologjike Universitare, Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Poliklinikat Shëndetësore.

Protesta është paralajmëruar për në ora 10:00.