Stili i flokëve ka fuqinë të ndryshojë një person

Stili i flokëve ka fuqinë të ndryshojë një person

Floktarja koreane Jeong Eun-Hye është në një mision për të treguar se si një person mund të transformojë pamjen e tij duke ndryshuar vetëm modelin e flokëve.

Pavarësisht nëse ajo thjesht po shkurton balluket e dikujt ose duke ripunuar plotësisht modelin e tërë flokëve, Jeong është gjithmonë duke u përpjekur të “përcjellë bukurinë përmes majave të gishtave të saj” në mënyrë që klientët e saj “gjithmonë të shkëlqejnë”.

Bored Panda ka mbledhur disa fotografi të tipit ‘para dhe pas’ për të dëshmuar rrugëtimin e floktares teksa ajo transformon pamjen e personave që vijnë në sallonin e saj. /Insajderi.com

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye

Hair-Transformations-Jung-Eunhye