Stili i ri i flokëve gërshetë, trend edhe tek artistët tanë

Stili i ri i flokëve gërshetë, trend edhe tek artistët tanë

Në kultura të ndryshme, modelet e flokëve janë shumë më shumë sesa thjesht një kapje flokësh.

Gërshetat janë konsideruar tradicionalisht një art social, ndaj nuk keni pse habiteni me trendin e ri të flokeve që po shfaqet tani tek shumë artistë.

Është moderatorja shqiptare Roza Lati ajo që së fundmi ka publikuar disa foto me flokët gërshetë.

Pas asaj, këngëtarja Kida ishte ajo sot që publikoi një foto me sitilin e njëjtë, por Kida nuk mori komente të mira.

Përkundër komentuesve ky është një trend që ishte vite më parë, por tani po rikthehet  dhe po pëlqehet shumë.

Këtë stil të ri të flokëve gërshetë po e praktikojnë edhe artistët e huaj.