Sulmohet fizikisht prokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit përmes një komunikate për media, ka njoftuat se gjatë ditës së sotme është sulmuar fizikisht prokurori i Departamentit të Përgjithshëm në Prokurorinë Themelore në Prizren, Atnor Skoro. Prokurori Atnor Skoro ka përfaqësuar sot në gjykatë një aktakuzë në cilën ka qenë i përfshirë i pandehuri B.R, dhe rreth orës 13:00, … Continue reading Sulmohet fizikisht prokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren